3 Temmuz 2009

dedikodu


  • Allen Iverson birçok takımın gözdesi. Miami Heat istiyormuş ama mid-level ile iki oyuncu almayı planladıkları için oraya gitmesi imkansız. Memphis Grizzlies'te oynamayı tercih ediyormuş AI. Zach Randolph ve AI aynı takımda olursa bunu izlemeye kalbim dayanmaz.
  • Matt Harpring sezon sonunda emekli olabilirmiş.
  • Atlanta Hawks büyük bir ihtimalle Zaza Pachulia ile sözleşme yenilemeyecekmiş.
  • Marcin Gortat o kadar maile rağmen Dallas Mavericks'i tercih etmiş. rocketsfanslovegortat@gmail.com adresine mail atan binlerce Rockets taraftarı şimdi küfür mü edecek?
  • Jason Kidd ile görüşen New York Knicks, şimdi de Grant Hill ile görüşecekmiş. Gençleştirme operasyonu devam ediyor galiba.
  • New Orleans Hornets pota altı için Brandon Bass ile ilgileniyormuş. Ancak Charlotte Bobcats de devredeymiş.
  • Josh Childress bu sene sınırlı serbest. Ancak Milwaukee Bucks ile görüşmek için Milwaukee'ye uçmuş. Önce Ersan, sonra Chill. Milwaukee Euroleague karması kuracak herhalde.
  • Dahntay Jones bu sezon müthiş bir çıkış yapmıştı. Şimdi Indiana Pacers onunla ilgileniyormuş.
  • Rasheed Wallace için Boston Celtics sıkı pres yapıyormuş. Los Angeles Lakers da devredeymiş.
  • Stephon Marbury veteran minimumu beğenmemiş. Lester Hudson'a kadro, Starbury'ye de yol göründü.

3 yorum:

Saban dedi ki...

Bass ile ilgili duyduğum son dedikodu, Magic'le mid-level için masaya oturduğu ile ilgili.

SozenE. dedi ki...

Selamlar,

Birkaç ekleme yapabiliriz sanırım. Başlayalım.

- Chris Bosh, Twitter hesabına ''We got Hedo! Next season's gonna be a lot of fun.'' mesajını eklemiş. Ne kadar eğlenceli olacak, bakalım.

- Mike Bibby, Flip Murray ve Zaza Pachulia'nın sınırsız; Josh Childress ve Marvin Williams'ın da sınırlı serbest olduğu Atlanta Hawks, rotasyonu doldurmak adına Chris Wilcox, Channing Frye, Theo Ratliff, Gerald Green ve Brandon Bass ile görüşüyormuş.

- Grant Hill, son iki sezondaki gelişmelere bakılınca, Boston Celtics'e daha uygun gibi sanki. Doc Rivers, randevu talep etmiş kendisinden. Ama Donnie Walsh ve Mike D'Antoni ile buluşacağı haberlerini okumuştum bir yerlerde. Ve Steve Kerr de Phoenix Suns ile yeniden anlaşması konusunda Hill'i ikna etmek için Orlando'ya kadar gelecekmiş.

- Memphis Grizzlies, San Antonio Spurs, Oklahoma City Thunder ve New York Knicks'in ardından Dallas Mavericks, Boston Celtics'in koca bebeğine talip olmuş.

- Ben Gordon sonrası elinde guard kalmayan Chicago Bulls, Jannero Pargo'yu NBA'e döndürmeye çalışıyormuş.

- Hidayet Türkoğlu'ndan çok büyük darbe yiyen, bu arada Ron Artest ile Trevor Ariza opsiyonlarını elinden kaçıran Portland Trail Blazers, mutluluğu David Lee'nin kollarında arayacaktır muhtemelen.

- Marcin Gortat'nın taraftarlarına teşekkür ettiği Houston Rockets, geri kalan piyasadaki vasat üstü oyunculardan Chris Andersen ile ilgileniyormuş.

- Ariza ve Artest'i almak isterken elleri boş kalan Cavaliers'ın yeni hedefleri, Linas Kleiza ve Anthony Parker(mış).

- Los Angeles Lakers, Nate Robinson için devrede imiş.

- Rasheed Wallace, bir yerlere gidecek bakalım. San Antonio Spurs, Boston Celtics, Orlando Magic ve şimdi de Cleveland Cavaliers. Boston Celtics'in Big Three'nin yanına Doc Rivers'ı da ekleyerek ''P.J. Brown Havası'' ile ikna etmeye çalışacağı söyleniyor Sheed'i.

- Luther Head ve Shannon Brown, Indiana Pacers'ın listesindeymiş. Brown, Lakers'dan ayrılırsa; Derek Fisher ve Jordan Farmar yeter mi? Lakers, Jason Kidd'i veteran sözleşmesi ve şampiyonluk yüzüğü ile kandırmaya çalışabilir mi, bence olabilir.

Sevgiler,

Eray.

Adsız dedi ki...

lakers sheed'e nasıl para verecek?

q