28 Haziran 2009

beşinci sıra seçimleri


Bilenler bilir Washington Wizards taraftarıyım. Koca draft geldi geçti en ufak oyuncu araştırmasına falan girmedim. Çünkü biliyordum ki takım hakkımızı takas edecek. Bu draftta almayı düşündüğümüz tek adam Blake Griffin olabilirdi ancak onu almak için de sıramız yetmedi.

Muhtemelen lottery yapılır yapılmaz takas görüşmelerine başladık ve sonucunda da bize en uygun teklifi değerlendirdik. Sahip olduğumuz çekirdek kadro yaşları ve kontratları itibariyle çok fazla bekleyemeyecek bir kadro. Bize hemen katkı verecek isimler lazımdı, biz de beşinci sıra karşılığı oldukça iyi isimlerle bu açığı güzel kapattık. Açıkçası draft sonrası da takıma ne zaman katılacağı belli olmayan Rubio karşılığı Mike Miller + Foye deseler hayır demezdim. Bu takımın ihtiyacı veteran katkıydı o da geldi. Drafttan genç bir uzun adayı gelebilirdi ki takımda bundan fazlasıyla var. Ayrıca Etan-Brandon kavgalarından da gına gelmişti.

Sonuç olarak daha önce beşinci sırayı takasa ekleyip Stackhouse + 5 for Jamison yapmıştık. Şimdi de beşinci sıranın karşılığını güzel aldık. İnşallah Jamison kadar başarılı olur bu takas da.

0 yorum: